Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Á.SZ.F.

 

 

 


 

További feltételek

 

solar-d.hu portálon a termékek általános forgalmi adót tartalmazó bruttó,Forintban megadott vételárai vannak feltüntetve. A Solar-D Webshop bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat. A készleten nem lévő termékek esetén az árak és a szállítási idők tájékoztató jellegűek, minden esetben függenek a beszerzési lehetőségektől is. Egyes, nem járatos termékeknél, melyeket kizárólag az egyedi vevői igény kiszolgálására szerzünk be, az Eladó az áru bruttó vételárának 20 %-át előlegként kérheti. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek.
Solar-D Webshop fenntartja a jogot a félreértéseken alapuló megrendelések törlésére.
A Megrendelő a megrendelt áruk jellemzőiről, vagyis a szerződés tárgyának lényeges jellemzőiről a konkrét árucikk információs oldalán keresztül tájékozódhat részletesen. Az ismertető leírás, kép esetleges pontatlanságáért a 
Solar-D Webshop nem vállal felelősséget.

Fizetési, átvételi és szállítási feltételek

A megrendelt termék árának és az esetleges szállítási költségnek a kifizetése történhet áruátvételkor a kiszállítást végző fuvarozó részére készpénzben (Ez esetben az utánvétnek költsége van, melyről tájékoztatást kap megrendeléskor és visszaigazoláskor is.), vagy az áru kiszállítása előtt a
z Üzemeltető Solár-D Kft. 12052712-01415443-00100009 számon kezelt bankszámlájára történő banki átutalással.

Banki átutalás esetén a megrendelt termék kiszállításának és átadásának feltétele a vételár és a szállítási költség összegének fenti bankszámlaszámon történő jóváírása. A banki átutalással járó ügyintézésből adódó szállítási késedelemért a Webáruházat semmilyen felelősség nem terheli.


Solar-D Webshop árai eltérhetnek az üzleteinkben feltüntetett árainktól.

Személyes átvétel

Személyes átvételre a SOLÁR-D Kft. alábbi üzleteiben van lehetőség; személyes átvétel esetében szállítási költség megállapítására természetesen nem kerül sor.
Személyes átvételi helyek (nyitvatartási időben):
4033. Debrecen, Sámsoni út 84.
4200. Hajdúszoboszló, Rákóczi u. 76/a.

4100. Biharkeresztes, Széchenyi utca 48.


Szállítás

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a Megrendelőt terheli. A 
Solar-D Webshop kizárólag akkor vállalja a csomag ismételt elküldését, ha annak vételárát és szállítási költségeit a Megrendelő előre átutalja részére.

A Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről, hiánytalanságáról megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően a csomagolás hiányosságaira, illetve a termék látható, nyilvánvaló hibáira vonatkozó reklamációt a Solar-D Webshopnak nem áll módjában elfogadni. Ha kiszállított termék épségével kapcsolatban kifogással élne, úgy azt a fuvarozó jelenlétében, írásban, jegyzőkönyv felvételével teheti meg.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, úgy ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

A megrendelt és kiszállított termék lakásba történő beszállításáról, kicsomagolásáról, összeszereléséről a Megrendelő köteles gondoskodni.

A külföldre történő termékszállításra a jelen vásárlási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés kizárólag egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel lehetséges.

A Megrendelőnek felróhatóan felmerült esetleges szállítási késedelemért, illetve a megrendelés teljes meghiúsulásáért a 
Solar-D Webshopot kártérítési kötelezettség semmilyen jogcímen nem terheli.

A Webáruházból megrendelt termékek kiszállítása a 
Solar-D Webshop saját fuvareszközével, illetve a Solar-D Webshop által megbízott fuvarozó útján történik

A futárszolgálattól való átvételkor kérjük győződjenek meg arról, hogy a termék sértetlen állapotban van!
A Solar-D Webshop csomagolási költséget nem számít fel a beérkezett megrendelésekre.