Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Öntözéstechnika

Az öntözéstechnika fontos szerepet játszik a kertészetben, mezőgazdaságban és a kertek, parkok, illetve egyéb területek megfelelő vízellátásában. Ebben a kategóriában bemutatjuk az öntözéstechnika és vízellátás területén használt eszközöket, amelyek lehetővé teszik a hatékony és megfelelő vízellátást a különböző projektek számára.

A csővezeték rendszerek kulcsfontosságúak az öntözéstechnikában. Ezek a rendszerek gondoskodnak a víz hatékony elosztásáról a területen. A csővezeték rendszerek különböző anyagokból, például műanyagból vagy fémekből készülnek, és kiegészülnek csatlakozókkal, szelepekkel és egyéb tartozékokkal, amelyek lehetővé teszik a rendszer testreszabását és a vízellátás szabályozását.

A házi vízmű, vagy más néven hidrofor, olyan eszköz, amely biztosítja a nyomáskülönbséget a vízellátó rendszerben. Ezáltal lehetőség nyílik a megfelelő víznyomás elérése a locsoláshoz vagy más vízfogyasztó eszközök használatához.

A kerti csapok egyszerű és könnyen hozzáférhető vízkimenetek a kertben vagy a területen. Ezek a csapok lehetővé teszik a locsolóberendezések, tömlők és egyéb eszközök csatlakoztatását, valamint a vízellátás könnyű szabályozását.

A kerti szivattyúk olyan eszközök, amelyek a vízellátást biztosítják a kertben vagy más területeken. Ezek a szivattyúk hatékonyan szivattyúzzák fel a vizet a vízforrásból, például kútból vagy tározóból, és biztosítják a megfelelő nyomást a locsolóberendezések és öntözőrendszerek számára.

A locsoló csatlakozók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a locsolóberendezések vagy vízköpenyek csatlakoztatását a vízforráshoz. Ezek a csatlakozók különböző méretűek és típusúak lehetnek, és lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos vízellátást a locsoláshoz.

A locsolótömlők és tartók alapvető eszközök az öntözéstechnikában. A locsolótömlők rugalmas csövek, amelyeken keresztül a víz áramlik a locsolófejekhez vagy szórófejekhez. A tartók pedig praktikus eszközök a locsolótömlők tárolására és rendezett elhelyezésére.

A mágnesszelepek olyan elektromos vezérlők, amelyek lehetővé teszik a víz áramlásának szabályozását az öntözőrendszerekben. Ezek a szelepek távolról vezérelhetők, és lehetővé teszik a vízellátás időzített be- és kikapcsolását, valamint a különböző öntözési zónák kezelését.

A merülő szivattyúk olyan eszközök, amelyeket vízfolyásba vagy víztározóba helyeznek el, és a vízszint emelkedésekor automatikusan bekapcsolnak. Ezek a szivattyúk hatékonyan szállítják a vizet a különböző öntözési rendszerekbe, patakokba vagy tavakba.

A szórófejek és fúvókák olyan eszközök, amelyek a víz megfelelő irányítását és szórását biztosítják a locsolás során. Ezek a fejek különböző mintázatokban, sugárzási formákban és szórási távolságokban állíthatók be, így lehetőség nyílik a terület igényeinek megfelelő öntözésre.

A vezérlők és érzékelők intelligens rendszerek, amelyek automatikusan szabályozzák az öntözőrendszerek működését. Ezek az eszközök érzékelik a talajnedvességet, az időjárási körülményeket és más paramétereket, és ennek alapján optimalizálják a vízellátást. Ezáltal lehetővé teszik a hatékony vízhasználatot és az automatizált öntözést.

Ezek az öntözéstechnika és vízellátás területén használt eszközök és tartozékok hozzájárulnak a kerti vagy mezőgazdasági projektek hatékony vízellátásához és fenntartható öntözéséhez. Segítségükkel megfelelő vízmennyiség és nyomás állítható be, és lehetőség nyílik a víz optimális elosztására és szabályozására a területen.

Rendezés:

ELPUMPS BT 6877K darabolós merülő szivattyú

Cikkszám: BT6877K
Felhasználási terület: WC-k, aknák és emésztőgödrök folyamatos, vagy időszakonkénti ürítése. Építkezési szennyvizek szállítása vagy háztartások folyékony anyag kiemelése, átszivattyúzása. Nyomott szennyvíz rendszerek aknáiban automatikus üzemű á...
124.979 Ft (98.409 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron

ELPUMPS BT-4877 darálós szennyvíz szivattyú (úszókapcsolóval)

Cikkszám: BT4877
Elpumps BT 4877 Darabolókéses szennyvízszivattyú
91.468 Ft (72.022 Ft + ÁFA)
Utolsó 1 DB raktáron

ELPUMPS CT-2274W merülő szivattyú

Cikkszám: CT2274W
32.046 Ft (25.233 Ft + ÁFA)
Utolsó 1 DB raktáron

ELPUMPS CT-4274 W szivattyú

Cikkszám: 4274
Müanyagházas szivattyú.
41.385 Ft (32.587 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron

ELPUMPS Hidrofor Tartály 24L

Cikkszám: HTEL24L
24.218 Ft (19.069 Ft + ÁFA)
Utolsó 2 DB raktáron

ELPUMPS JPV 1500 B kerti szivattyú, Bronz

Cikkszám: JPV1500B
ELPUMPS JPV 1500 B kerti szivattyú, Bronz
65.740 Ft (51.764 Ft + ÁFA)
Utolsó 2 DB raktáron

Elpumps JPV 2000B kerti szivattyú, bronz lapátkerékkel

Cikkszám: JPV2000B
Elpumps JPV2000B kerti szivattyú, bronz lapátkerékkel, 9m/48m/10,2m3/h, 2000 W
109.780 Ft (86.441 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron

Elpumps JPV 800 Kerti Szivattyú (3,6 m³/óra, 40 m)

Cikkszám: EP800
Nagynyomású kerti szivattyú (800 watt, 3,6 m³/óra, 40 m)
44.040 Ft (34.677 Ft + ÁFA)
Utolsó 3 db raktáron