Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Öntözéstechnika

Az öntözéstechnika fontos szerepet játszik a kertészetben, mezőgazdaságban és a kertek, parkok, illetve egyéb területek megfelelő vízellátásában. Ebben a kategóriában bemutatjuk az öntözéstechnika és vízellátás területén használt eszközöket, amelyek lehetővé teszik a hatékony és megfelelő vízellátást a különböző projektek számára.

A csővezeték rendszerek kulcsfontosságúak az öntözéstechnikában. Ezek a rendszerek gondoskodnak a víz hatékony elosztásáról a területen. A csővezeték rendszerek különböző anyagokból, például műanyagból vagy fémekből készülnek, és kiegészülnek csatlakozókkal, szelepekkel és egyéb tartozékokkal, amelyek lehetővé teszik a rendszer testreszabását és a vízellátás szabályozását.

A házi vízmű, vagy más néven hidrofor, olyan eszköz, amely biztosítja a nyomáskülönbséget a vízellátó rendszerben. Ezáltal lehetőség nyílik a megfelelő víznyomás elérése a locsoláshoz vagy más vízfogyasztó eszközök használatához.

A kerti csapok egyszerű és könnyen hozzáférhető vízkimenetek a kertben vagy a területen. Ezek a csapok lehetővé teszik a locsolóberendezések, tömlők és egyéb eszközök csatlakoztatását, valamint a vízellátás könnyű szabályozását.

A kerti szivattyúk olyan eszközök, amelyek a vízellátást biztosítják a kertben vagy más területeken. Ezek a szivattyúk hatékonyan szivattyúzzák fel a vizet a vízforrásból, például kútból vagy tározóból, és biztosítják a megfelelő nyomást a locsolóberendezések és öntözőrendszerek számára.

A locsoló csatlakozók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a locsolóberendezések vagy vízköpenyek csatlakoztatását a vízforráshoz. Ezek a csatlakozók különböző méretűek és típusúak lehetnek, és lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos vízellátást a locsoláshoz.

A locsolótömlők és tartók alapvető eszközök az öntözéstechnikában. A locsolótömlők rugalmas csövek, amelyeken keresztül a víz áramlik a locsolófejekhez vagy szórófejekhez. A tartók pedig praktikus eszközök a locsolótömlők tárolására és rendezett elhelyezésére.

A mágnesszelepek olyan elektromos vezérlők, amelyek lehetővé teszik a víz áramlásának szabályozását az öntözőrendszerekben. Ezek a szelepek távolról vezérelhetők, és lehetővé teszik a vízellátás időzített be- és kikapcsolását, valamint a különböző öntözési zónák kezelését.

A merülő szivattyúk olyan eszközök, amelyeket vízfolyásba vagy víztározóba helyeznek el, és a vízszint emelkedésekor automatikusan bekapcsolnak. Ezek a szivattyúk hatékonyan szállítják a vizet a különböző öntözési rendszerekbe, patakokba vagy tavakba.

A szórófejek és fúvókák olyan eszközök, amelyek a víz megfelelő irányítását és szórását biztosítják a locsolás során. Ezek a fejek különböző mintázatokban, sugárzási formákban és szórási távolságokban állíthatók be, így lehetőség nyílik a terület igényeinek megfelelő öntözésre.

A vezérlők és érzékelők intelligens rendszerek, amelyek automatikusan szabályozzák az öntözőrendszerek működését. Ezek az eszközök érzékelik a talajnedvességet, az időjárási körülményeket és más paramétereket, és ennek alapján optimalizálják a vízellátást. Ezáltal lehetővé teszik a hatékony vízhasználatot és az automatizált öntözést.

Ezek az öntözéstechnika és vízellátás területén használt eszközök és tartozékok hozzájárulnak a kerti vagy mezőgazdasági projektek hatékony vízellátásához és fenntartható öntözéséhez. Segítségükkel megfelelő vízmennyiség és nyomás állítható be, és lehetőség nyílik a víz optimális elosztására és szabályozására a területen.

Rendezés:

LOCSOLÓ TÖMLŐ 1/2" 50fm/tek. SUNFLEX SÁRGA 3részes

Cikkszám: 1111263
Az ár 1 méter locsoló tömlőre vonatkozik!!!
218 Ft (172 Ft + ÁFA)
50 FM raktáron

RÉZ TÖMLŐÖSSZEKÖTŐ 1/2" 111969

Cikkszám: 111969
1.145 Ft (902 Ft + ÁFA)
Utolsó 13 db. raktáron

RÉZ TÖMLŐÖSSZEKÖTŐ 3/4 111970

Cikkszám: 111970
1.156 Ft (910 Ft + ÁFA)
Utolsó 10 db. raktáron

Garden of Eden Kerti tömlő, 1/2 tömlő, 10 m, szórópisztollyal, szerelvények mellékelve

Cikkszám: 11335A
Ez a kerti öntözőszett a legtöbb háztartás igényét tökéletesen kielégíti. A szett tartalma a 10 méter hosszú slagon kívül, a kényelmes használatot biztosító locsolósugárcső, csapcsatlakozó és tömlőcsatlakozók (gyorscsatlakozók). 6 bar, 13 mm Ø tö...
2.471 Ft (1.946 Ft + ÁFA)
Utolsó 1 db raktáron

Garden of Eden Kerti tömlő, 1/2 tömlő, 15 m, szórópisztollyal, szerelvények mellékelve

Cikkszám: 11335B
Ez a kerti öntözőszett a legtöbb háztartás igényét tökéletesen kielégíti. A szett tartalma a 15 méter hosszú slagon kívül, a kényelmes használatot biztosító locsolósugárcső, csapcsatlakozó és tömlőcsatlakozók (gyorscsatlakozók). FŐBB JELLEMZŐK ...
3.538 Ft (2.786 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron.

Garden of Eden Kerti tömlő, 1/2 tömlő, 20 m, szórópisztollyal, szerelvények mellékelve

Cikkszám: 11335C
Ez a kerti öntözőszett a legtöbb háztartás igényét tökéletesen kielégíti. A szett tartalma a 20 méter hosszú slagon kívül, a kényelmes használatot biztosító locsolósugárcső, csapcsatlakozó és tömlőcsatlakozók (gyorscsatlakozók). 6 bar, 13 mm Ø tö...
4.605 Ft (3.626 Ft + ÁFA)
Utolsó 1 db raktáron

HUNTER FIX 12H 180° öntöző fúvóka

Cikkszám: 12H
Hunter spray fejekhez fejlesztett, fix szórásképű, kerti öntöző fúvóka.
508 Ft (400 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron.

Hunter 15CST sávszóró spray fúvóka

Cikkszám: 15CST

A termékről:

Keskeny növénysávok esetében használjuk sávszóró fúvókákat. Választhatunk a sarokból, a sáv végéről, széléről, és középről öntözők közül. Optimális méretű vízcseppek kibocsájtására tervezték, így egyenletes csapadékeloszlást biztosítanak.  

A színkód egységesen kék. A fúvóka tetején lévő állító csavarral a szórás sugara csökkenthető 25%-kal, ilyenkor még nem változik a szóráskép. Jól tűri a szennyezett vizet, a fúvóka tartozéka a szűrő, melynek alkalmazásával minimalizálható az eltömődés veszélye. 

1,2 x 4m sáv

730 Ft (575 Ft + ÁFA)
Utolsó 10 db. raktáron