Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mágnesszelepek

A mágnesszelep kulcsszerepet játszik az öntözőrendszerben, különösen olyan területeken, mint sportpályák, kertek és udvarok, ahol az öntözés időigényes, de elengedhetetlen feladat. Ennek az elektromágneses elven működő egyszerű, mégis hatékony eszköznek a működése során fontos szerepet tölt be.

Amikor áram halad át a mágnesszelepen, a szelepek megnyílnak, engedve a víz áramlását az öntözőrendszerben. A mágnesszelep könnyen irányítható manuális kapcsolóval vagy időkapcsolóval, amely teljes mértékben automatizálhatja az öntözést. Ez azt jelenti, hogy akkor is gondoskodik a növények megfelelő öntözéséről, amikor nem vagyunk otthon, mivel a vezérlőegységet programozhatjuk az adott időpontokra.

A mágnesszelep vízszabályozási képessége további előnyt nyújt a víz-spórolás szempontjából. Az automata öntözőrendszer további finomítására érzékelők is alkalmazhatók, például esőérzékelővel, ami megakadályozza a felesleges öntözést esős időjárás esetén.

A mágnesszelep kézi nyitószerkezetével könnyen manuálisan működtethető, és az állítókar eltávolítható a illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében. Az UV álló erős PVC háznak köszönhetően a szelep jól bírja a kemény igénybevételt. A letekerhető fedelű változatok gyors és egyszerű szervizelést tesznek lehetővé, míg a megbízható működésről a membrán gondoskodik.

Rendezés:

HUNTER PGV100 mágnesszelep 1" KK

Cikkszám: HPGV100
Öntözési mágnesszelep.
6.617 Ft (5.210 Ft + ÁFA)
34 db. raktáron