Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás

Cégünk 1989 óta van jelen a debreceni épületgépészeti élet élvonalában. A jelenlegi kiélezett versenyhelyzetben, mely a gépészeti piacot is jellemzi, a cég folyamatosan bővülő és teljes körű szolgáltatásaival próbálja felvenni a versenyt a multinacionális cégek térhódításával szemben.

Az 1989 óta működő épületgépészeti szerelőipar sikeres működése tette lehetővé 1993-ban a Sámsoni út 84. szám alatt lévő épületgépészeti Műszaki Áruházunk megnyitását. A kereskedelem részleg sikerei  a további áruházak nyitására sarkalltak minket Hajdú- Bihar megye területén maradva. Jelenleg Hajdúszoboszlón és Biharkeresztesen működik gépészeti szakáruházunk.

A Solar-D Kft. minden áruházában nagy hangsúlyt fektet a magas szintű szakmai kiszolgálására, a termék választék pedig minden igényt kielégít, mely a víz-, gáz-, fűtésszereléssel kapcsolatban felmerülhet. A technológiai fejlődés és a környezettudatosság előtérbe kerülése szükségessé tette a hagyományos termékválaszték bővítését, ezért elsők között kezdtük a napenergia hasznosítását lehetővé tevő napkollektorok és napelemek forgalmazását. Ezek mellett öntözés-, klíma- és légtechnikai anyagok forgalmazása és beépítése is a palettát szélesíti.

A saját kivitelező iparunk mellett jó kapcsolatot ápolunk a város épületgépészeti kivitelező cégeivel és víz- gáz szerelőivel, akiknek rendszeresen szakmai tovább képzéseket tartunk a legújabb gépészeti trendekről.

A lakossági vásárlók igényei mellett az utóbbi években előtérbe kerültek a közületi megbízók, szállodák, önkormányzatok is. A piac pezsgését nagyban elősegítő uniós pályázatok, melyeket a megújuló energia hasznosításra írtak ki, jelentős mennyiségű lakossági és közületi megbízást hoznak a cégünknek folyamatosan. Jelenleg Európai Uniós források igénybevételével informatikai fejlesztéssel folyik a cégnél a gyorsabb, hatékonyabb ügyintézés és magasabb színvonalú kiszolgálás érdekében. 

Filozófiánk a megbízhatóság, szakértelem és garancia, mely lehetővé tette és teszi, hogy a helyi vállalkozások élvonalában maradjunk szolgáltatásainkkal.