Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Konyhai csaptelepek, mosogatók, kiegészítők.

Konyhai mosogatótálcák: A konyhai mosogatótálcák alapvető elemek a konyhában, amelyekben az edények és a zöldségek, gyümölcsök mosása és előkészítése történik. Ezek a mosogatótálcák rendelkezhetnek egylégű vagy kétlégű kialakítással, amely lehetővé teszi a különféle feladatok párhuzamos elvégzését, például a mosogatást és a zöldségmosást egyszerre. A mosogatótálcák anyaga általában rozsdamentes acél vagy kerámia, amelyek tartósak és könnyen tisztíthatók. A modern konyhai mosogatótálcák gyakran tartalmaznak kiegészítőket, például csepegtetőtálcát, vágódeszkát és szűrőt, hogy még funkcionalitásukat is növeljék.

Konyhamalac: A konyhamalac egy olyan berendezés, amelyet a konyhában használnak a szerves hulladék darabolására és leaprítására. A konyhamalacot általában a mosogató alá szerelik, és könnyen elérhető helyen van a konyhában. Használata segít csökkenteni a szerves hulladék mennyiségét és segít fenntartani a tiszta és rendezett környezetet. A konyhamalacot általában elektromos motor hajtja, és képes könnyedén feldolgozni a konyhai hulladékot, például zöldségeket, gyümölcsöket, tojáshéjat és kávézaccot. Fontos, hogy a konyhamalac rendszeresen karbantartást igényeljen, például tisztítást és éles pengék használatát.

Páraelszívók: A páraelszívók olyan eszközök, amelyek a konyhában keletkező gőzt, zsírt és szagokat eltávolítják. Ezek az eszközök telepítve vannak a konyhapultra vagy a főzőlap fölé, és hatékonyan szívják el a főzés közben keletkező gőzt és szennyeződéseket. A páraelszívók rendelkezhetnek szűrőkkel vagy szűrő nélküli kialakítással, és egy ventilációs rendszeren keresztül elvezetik a levegőt a konyhából. A modern páraelszívók számos funkcióval rendelkezhetnek, például beépített világítással, érintőképernyővel, sebességszabályozással és időzítővel.

Víztisztítók: A víztisztítók olyan eszközök, amelyek segítenek megtisztítani a konyhai csapvízet a szennyeződésektől és a szennyező anyagoktól. Ezek az eszközök eltávolítják a klórt, a nehézfémeket, a vízkövet és más szennyező anyagokat, amelyek befolyásolhatják a víz minőségét és ízét. A víztisztítók különböző technológiákat alkalmazhatnak, például szűrők, aktív szén, fordított ozmózis vagy UV-sugárzás. A tiszta víz fontos szerepet játszik az ételek és italok elkészítésében, valamint a konyhai munkafolyamatok során.

Mosogató csaptelepek: A mosogató csaptelepek alapvető elemek a konyhában, amelyek a víz hozzáférhetőségét biztosítják a mosogatáshoz, tisztításhoz és más konyhai tevékenységekhez. A mosogató csaptelepek különböző stílusokban és kialakításokban érhetők el, például klasszikus, modern, egykaros vagy kétkaros változatban. Fontos szempontok a választáskor a könnyű használat, a tartósság, a víztakarékosság és az esetleges kiegészítő funkciók, például a zuhanyfej vagy a kihúzható csaptelep. A mosogató csaptelepek anyaga általában rozsdamentes acél, réz vagy krómozott sárgaréz, melyek hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést biztosítanak a konyhában.

Rendezés:

BLANCO LINUS-S gránit mosogató csaptelep

Cikkszám: 516688
Blanco kihúzható gégecsöves mosogató csaptelep.
136.900 Ft (107.795 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron.