Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Légtechnika

A légcsatorna rendszer egy összetett hálózat, amely lehetővé teszi a friss levegő bevezetését és a használt levegő elszívását egy épületben vagy létesítményben. Ez a rendszer fontos szerepet játszik a megfelelő levegőminőség és a kényelmes beltéri klíma fenntartásában. A légcsatorna rendszer tartalmazza a csővezetékeket, a csőventilátorokat, a szellőző zsalukat és más légtechnikai komponenseket. A rendszer célja a levegő áramlásának szabályozása és irányítása, valamint a szennyeződések és a pára eltávolítása az épületből.

A csőventilátor egy olyan eszköz, amelyet a légcsatorna rendszerben használnak a levegő mozgatására. Ez a ventilátor a csővezetékekbe van telepítve, és segít a levegő áramlásának növelésében vagy csökkentésében. A csőventilátorok különböző méretekben, kapacitásokban és sebességekben érhetők el, hogy megfeleljenek a különböző légtechnikai rendszerek igényeinek. A modern csőventilátorok általában energiahatékony működést biztosítanak, és különféle funkciókkal rendelkezhetnek, például sebesség szabályozással, zajcsökkentéssel vagy automatikus üzemmódokkal.

Energiatakarékos elszívó ventilátorok: Az energiatakarékos elszívó ventilátorok olyan speciális ventilátorok, amelyek csökkentett energiafelhasználással működnek. Ezek a ventilátorok hatékonyabb motorral és fejlett vezérlőrendszerrel rendelkeznek, amelyek minimalizálják az energiafogyasztást anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a teljesítmény és az elszívási hatékonyság terén. Az energiatakarékos elszívó ventilátorok segítenek csökkenteni a villamosenergia-költségeket és hozzájárulnak a fenntarthatóbb működéshez, miközben megfelelnek a légtechnikai követelményeknek.

Háztartási ventilátorok: A háztartási ventilátorok olyan ventilátorok, amelyeket otthoni környezetben használnak a szellőztetés és a levegőmozgás biztosítására. Ezek a ventilátorok kisebb méretűek és kapacitásúak, és általában konyhákban, fürdőszobákban vagy más kisebb helyiségekben használatosak. A háztartási ventilátorok segítenek a pára és a szagok eltávolításában, valamint a friss levegő beáramlásában, ami javítja a beltéri levegőminőséget és a lakók kényelmét.

A hővisszanyerős szellőzés egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a hőenergia visszanyerését a használt levegőből. Ez a rendszer arra épül, hogy a friss levegőt és a használt levegőt párhuzamosan vezeti egymás mellett, de elkülönítve tartja őket. A hővisszanyerős szellőzés lehetővé teszi a hőátadást a használt levegőből a friss levegőnek, amelyet bevezetnek az épületbe. Ezáltal csökkenti a fűtési vagy hűtési energiaigényt, és hozzájárul az energiahatékonysághoz és a költségmegtakarításhoz.

A légbevezető olyan szerkezet, amely lehetővé teszi a friss levegő beáramlását az épületbe. A légbevezetők általában külső falakon vagy ablakokon helyezkednek el, és lehetnek állítható vagy fix kialakításúak. A légbevezetők szabályozhatják a levegőáramlást, illetve védelmet nyújthatnak a por, a rovarok vagy más külső elemek ellen. A megfelelően elhelyezett és méretezett légbevezetők javítják a beltéri levegő minőségét és frissességét, valamint hozzájárulnak a kényelmes lakókörnyezethez.

A légtechnikai idomok olyan elemek, amelyek segítik a légcsatorna rendszer kialakítását és összekapcsolását. Ezek a komponensek magukba foglalják a csővezetékek, könyökök, ágvezetékek, kötőelemek és csatlakozók, amelyek biztosítják a levegő áramlásának optimális irányítását és elosztását. A légtechnikai idomok általában korrózióálló, tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a légáramlás nyomásának és hőmérsékletének. A pontosan kialakított és szerelt légtechnikai idomok biztosítják a hatékony és zavartalan légáramlást a rendszerben.

A szellőztető zsaluk olyan szerkezetek, amelyek lehetővé teszik a levegő beáramlását és kivezetését a külső környezetből vagy egyik helyiségből a másikba. Ezek a zsaluk általában a külső falakon vagy ablakokon találhatók, és szabályozhatóak a levegőáramlás irányának és mennyiségének szabályozására. A szellőztető zsaluk védelmet nyújthatnak a por, a rovarok és a külső elemek ellen, miközben lehetővé teszik a friss levegő beáramlását vagy a használt levegő elvezetését. A szellőztető zsaluk fontos szerepet játszanak a megfelelő szellőzés és a beltéri levegő minőségének fenntartásában.

Rendezés:

AERECO AEA 774 rovarháló

Cikkszám: AEA774
EHT és EFT típusú légbevezetőkhöz
1.679 Ft (1.322 Ft + ÁFA)
Utolsó 12 db. raktáron

BLAUBERG Ventilátor TUBO 100

Cikkszám: TUBO100
A Blauberg Tubo ventilátor elszívó és befúvó ventilátorként egyaránt alkalmazható, ott ahol nincs elegendő hely egy axiál faliventilátor számára. A csőszakaszba beépíthető Tubo ventilátor alkalmazásával egyéb kiegészítő elem használatára nincs szüks...
12.144 Ft (9.562 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron.

Csőventillátor EMR-105 230 V (EMR-105)

Cikkszám: EMR-105
Csőventillátor EMR-105 230 V (EMR-105)
8.303 Ft (6.538 Ft + ÁFA)
Utolsó 7 db. raktáron

Csőventillátor EMR-105 GF (1600)

Cikkszám: EMR105GF
Csőventillátor EMR-105 GF (1600)
12.802 Ft (10.080 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron.

Csőventillátor EMR-150 230 V (EMR-150)

Cikkszám: EMR-150
Csőventillátor EMR-150 230 V (EMR-150)
13.314 Ft (10.483 Ft + ÁFA)
Nincs raktáron.

Fürdőszoba ventilátor Airflow Icon 60

Cikkszám: VT60
Fürdőszoba ventilátor Airflow Icon 60
39.109 Ft (30.794 Ft + ÁFA)
Utolsó 1 db. raktáron

Icon 30 100mm 118m3/h szellőztető ventilátor

Cikkszám: VT30
Icon 30 100mm 118m3/h szellőztető ventilátor.
32.734 Ft (25.775 Ft + ÁFA)
Utolsó 1 db. raktáron

Műanyag 45°-os ív idom, NA125

Cikkszám: 4913
2.548 Ft (2.006 Ft + ÁFA)
Utolsó 4 db. raktáron

Műanyag Pillangós Visszacsapó Szelep 125

Cikkszám: SZELPV125
2.429 Ft (1.913 Ft + ÁFA)
Utolsó 6 db. raktáron