Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SAPHO LUK 80325 sarokba szerelhető zuhanypanel termosztátos csapteleppel

Sapho
414.200 Ft (326.142 Ft + ÁFA)
Menny.:DB
Nem értékelt
Cikkszám: 80325
Szállítási díj: 1.290 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
414.200 Ft (326.142 Ft + ÁFA)
Menny.:DB
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

SAPHO LUK sarokba szerelhető zuhanypanel termosztátos csapteleppel, fejzuhannyal, oldal fúvókák, kézizuhannyal 250x1300mm


A Sapho egy cseh vállalat, gyáraiban készülnek a kiváló minőségű és megbízható termékek; kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, hidromasszázs komponensek és fürdőszobai bútorok. Nagy kötelezettséget vállalva, gondosan végzi munkáját, vevői kívánságait mindig szem előtt tartja. A Sapho egyik legfontosabb alapelve a megbízhatóság, ezért is érdemes őket választani.

A Sapho a fürdőszobai ötletek szakértője. Több mint 20 éves tapasztalattal és hozzáértéssel készíti termékeit. Az aktuális trendekhez igazodva gyártja fürdőszobai csodáit, eleget téve közben minden egyes vásárló igényeinek. Zuhanypanelek terén is szakértők természetesen, de ezt mondani sem kell. Alapos munkájuknak köszönhetően a csaptelepek megbízhatóak, kiváló minőségűek. Nagy figyelmet fordít arra, hogy a fürdőszobájához mindent megtaláljon. Elégedett ügyfelek és megrendelők várják legújabb ötleteiket és segítségüket a fürdőszoba berendezéséhez.

A Sapho LUK 80325 sarokba szerelhető termosztátos zuhanypanel csaptelepe önmaga beállítja a víz hőmérsékletét. Az üvegpolcnak köszönhetően a tusfürdő elhelyezése sem okoz gondot. Az alábbiakban részletesen is ismertetjük a terméket.

- Zuhanypanel
- Mérete: 250 x 1300 mm
- Termosztátos csaptelep
- Fejzuhany átmérője: 190 mm
- Anyag: ABS
- Oldal fúvóka
- Kézizuhany
- Hideg/melegvizes bekötési távolsága: 150 mm
- Ajánlott bekötési magasság a zuhanytálcától 1500 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Csapteleppel Igen
Termosztatikus Igen
Gyártó Sapho