Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MOFÉM MAMBÓ bidé csaptelep (154-0014-00)

Mofém
11.900 Ft
11.900 Ft

Leírás

Egykaros csaptelep krómozott kivitelben, sárgarézből. Igényes hazai termék!

check Leírás:A MOFÉM csaptelepek a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelmények betartása és felülteljesítése mellett kerülnek forgalmazásra.

A magas ellenálló képességű szinterezett kerámialemezeket tartalmazó MOFÉM kartusok hőmérsékletkorlátozó, víztakarékos és forrázás-védelmi funkcióval rendelkeznek. Hőmérséklet korlátozás: Takarítsa meg a forró vízhez használt energiát a beépített hőmérséklet korlátozó elem segítségével. Kerámiás felsőrészeink pontosabb vízátbocsátás-kiválasztást biztosítanak, és enyhítik a túlnyomás hatását. A zajcsökkentő szűrő mérsékli a zajszintet a normál szintre anélkül, hogy a víz útját befolyásolná. Megfelel az UNE EN 200 norma követelményeinek. Hagyományos felsőrészeinkben súrlódás mentes gumigyűrűk végzik a vezérlést. A felsőrész konstrukciójából adódóan állandó kenést biztosít.

A kenőanyag nem oldódik ki a vízben. Flexibilis bekötőcsöveink a legszigorúbb európai minőségellenőrzési hatóságok követelményeit is teljesítik. A bekötőcsöveket kívülről rozsdamentes acélháló erősíti. A nikkelezett sárgaréz csatlakozók nem oxidálódnak, a csatalakozók vízzáróságát beépített O-gyűrűk biztosítják. Víztakarékosság:

A vezérlő egység állítható vízmennyiség szabályozó elemet tartalmaz, mely a csaptelep minden egyes használatakor vízmegtakarítást tesz lehetővé. Forrázás-védelem: Felejtse el a magas hőmérsékletű víz okozta forrázásokat!

Gondoskodtunk Ön és Családja védelméről.

checkJellemzői:

-Fém leeresztő szeleppel
-Bekötőcső:flexibilis 3/8”
-Vízátbocsátás: 14 l/min
-Perlátor mérete: M 22x1
-Felülete: krómozott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!