Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Referenciák

Középület szerkezet fűtés

Debrecen: Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központ padlófűtésének és álmenyezeti fancoilos rendszerének csövezése

 

22 lakásos társasház komplett épületgépészeti szerelése

hatvan utcai th

Debrecen, Hatvan utcai társasház komplett víz-, gáz-, fűtési rendszerének kialakítása: 22 lakás, távfűtés, egyedi hőközponttal

 

Középület megújuló energiás fűtési rendszerének kialakítása

Biharkeresztesi Szivárvány Bölcsőde HMV rendszere napkollektorokkal, radiátoros fűtési rendszer kialakítás

 

6 lakásos intelligens társasház fűtési rendszere

smart home airport

Smart Home Airport Debrecen: 6 lakásos társasház hőszivattyús rendszere, az épület szerkezetébe integrált hűtési-fűtési hálózat kialakítása

 

2100 nm-es logisztikai épületének épületgépészeti kivitelezése

tarcsai transz

2018 nyarán a Tarcsai-Transport Kft. új logisztikai csarnokának gépészeti munkái: Vaillant hőszívattyús fűtési rendszer kialakítás Galletti fan-coilokkal, hővisszanyerős szellőzéssel

 

szabadteri 2

Hajdúhadházi Szabadtéri Színpad gépészeti munkái: alapvízvezeték szerelés

 

44 Lakásos társasház csatornázási, víz-, gáz-, fűtésszerelési munkálatai

kép 01 01
Debrecen belvárosában, Tímár utcában 2014-ben átadott társasház építés teljes körű épületgépészeti munkái.

 

11 Lakásos Társasház Kecskeméten

kecskemet-v 6.3

2012-ben új építésű, luxus minőségű, Kecskemét elit negyedében épült 11 lakásos társasház komplett épületgépészeti rendszerén dolgozott 6-8 fővel a Solar-D Kft. szakipara.

A lakásokban falfűtés és padlófűtési rendszer került kialakításra, helyiségenkénti szabályozással. A fűtési és használati meleg víz előállítását a földszinti gépészeti helyiségben elhelyezett 2 db kondenzációs gázkazán végzi, valamint kiépítésre került a még gazdaságosabb működés érdekében, a lakások meleg víz kiszolgálására síkkollektoros rendszer. Lakásonként egyedi hőmennyiségmérők, fogyasztásmérők kerültek beépítésre. A vízhálózatot ötrétegű műanyag csővel szerelték.

 

Debreceni üzem fűtése napkollektorral és faelgázosítóval

704

A száraztészta üzem tulajdonosai a magas fűtési költségek csökkentésére és környezettudatos megfontolásokból kértek megújuló energia beillesztését meglévő fűtési rendszerükbe.

Az együttműködésnek köszönhetően sikerült kiváltani a vezetékes gázfűtést faelgázosító kazánra és síkkollektorokra, melyek egy 1000 literes tárolóra dolgoznak rá.

 

Püspökladányi gyár HMV előállítás napkollektoros rendszerrel

701

A vegyianyag gyár használati melegvíz előállításának kisegítésére 30 m2  síkkollektor dolgozik rá egy 2000 literes puffertárolóra.
 

 

A+ kategóriájú családi ház gépészete

Plocska_gpszet

A 135 m -es kétszintes családi ház A+ energia hatékonyságú passzív ház jellegű, 2012-ben épült.

A kivitelezett  gépészeti rendszer összetett megrendelői igényeket elégít ki. A cél a környezetbarát technológiai megoldások mellett a költséghatékonyság figyelembe vétele is volt.

A ház fűtését hőszivattyúval és cserépkályhával biztosítják, melyek napkollektoros rendszerrel együtt dolgoznak rá az 500 literes puffertárolóra. A hővisszanyerős rendszer biztosítja a lakás hatékony szellőzését.

Mindezek mellett az elektromos áram igény kielégítésére napelemes rendszer csökkenti a ház ökológiai lábnyomát.

 

Debreceni családi ház medence-, HMV- és padlófűtése vákuumcsöves napkollektorokkal

Az 1995-ben épült 320 m2 -es háromszintes családi házhoz utólag lett kiépítve a napkollektoros rendszer. Nyáron medencefűtésre, tavasszal és ősszel a padlófűtésre és használati meleg vízre dolgozik rá a rendszer. A faelgázosító és a napkollektorok 1000 literes puffertárolóra vannak kötve, mely biztosítja a padlófűtés és HMV igényt.
Családi Ház-1999 1


 

 

Hajdúszoboszlói hotel medencefűtése és HMV biztosítása napenergiával

697

A 117 szobás hajdúszoboszlói hotel medencefűtésére solarabszorberek segítenek rá. A HMV igény kielégítését az 50 m2-nyi síkkollektor segíti elő, mely egy 4000 literes puffertárolóra dolgozik rá.