Nettó árakat mutat
Bruttó árakat mutatMOFÉM TREND PLUS mosdócsaptelep leeresztő szeleppel (150-1501-00)
Termékkód: 150-1501-00
Vonalkód:
Gyártó: MOFÉM
Származási ország: Magyarország
Tömeg: n.a.
Mosdó csaptelep automata leeresztővel.
Régi bruttó ár:
17 974 Ft
Akciós bruttó ár:
15 637 Ft
Raktáron
1 DB
Kiszállítási idő
1 munkanap
Garancia
60 hónap
Fuvarköltség
1700 Ft / DB

check Leírás:


A MOFÉM csaptelepek a legszigorúbb nemzetközi minőségi követelmények betartása és felülteljesítése mellett kerülnek forgalmazásra.

A magas ellenálló képességű szinterezett kerámialemezeket tartalmazó MOFÉM kartusok hőmérsékletkorlátozó, víztakarékos és forrázás-védelmi funkcióval rendelkeznek. Hőmérséklet korlátozás:

Takarítsa meg a forró vízhez használt energiát a beépített hőmérséklet korlátozó elem segítségével. Kerámiás felsőrészeink pontosabb vízátbocsátás-kiválasztást biztosítanak, és enyhítik a túlnyomás hatását. A zajcsökkentő szűrő mérsékli a zajszintet a normál szintre anélkül, hogy a víz útját befolyásolná. Megfelel az UNE EN 200 norma követelményeinek. Hagyományos felsőrészeinkben súrlódás mentes gumigyűrűk végzik a vezérlést. A felsőrész konstrukciójából adódóan állandó kenést biztosít.
A kenőanyag nem oldódik ki a vízben. Flexibilis bekötőcsöveink a legszigorúbb európai minőségellenőrzési hatóságok követelményeit is teljesítik.

A bekötőcsöveket kívülről rozsdamentes acélháló erősíti. A nikkelezett sárgaréz csatlakozók nem oxidálódnak, a csatalakozók vízzáróságát beépített O-gyűrűk biztosítják.checkJellemzői:


- Fém leeresztő szeleppel

- 5 l/perc vízátbocsátású vízkőmentes perlátorral

- Perlátor mérete: M24x1

- 40 mm kerámia vezérlőegységgel

- Bekötőcső: flexibilis 3/8”