Nettó árakat mutat
Bruttó árakat mutat
Bemutatkozás
Nem talál szakembert, aki megszerelné gépészeti rendszerét? Irodát építene, telephelyet fejlesztene, de nincs kivel átbeszélnie a terveiben rejlő lehetőségeket, arról nem is beszélve, hogy megbízható szerelőbrigádot sem talál? Jó ha nem kell boltról boltra járnia épületgépészeti anyagokért, mert a kivitelezőjének saját áruháza is van?

Ha a válasz igen, akkor jó helyen jár. Áruházainkban szakértők segítik döntéseiben, weboldalunkon és webshopjainkban a legmodernebb körülmények között válogathat széles termékválasztékból otthonában is, szerelő iparunk végig támogatja a racionális döntések meghozatalában víz-gáz-fűtésszerelésének kivitelezése alatt.

A Solar-d Kft. épületgépészeti, szellőzés- és légtechnikai szereléssel, továbbá víz-gáz-fűtésszerelési anyagok és szaniter árukkereskedelmével foglalkozik, így nem csak a kivitelezést oldjuk meg ön helyett, hanem a lehető legjobb áron is szerezzük be a szükséges árukat. Hiszünk abban, hogy az évek során összegyűjtött szellemi és üzleti tőke képessé tesz minket arra, hogy Ügyfeleinknek műszakilag megalapozott, gazdaságos megoldásokat nyújtsunk.

Két generáció életszemléletét, tudását és szakmai tapasztalatát ötvözzük a szerelőipari és kereskedelmi tevékenységben.

Kivitelezésünk társas- és családi házak, közületek teljes körű épületgépészeti munkálatait ellátja, szaktanácsadástól, tervezésen át a kivitelezésig, akár pályázati-, szakhatósági ügyintézést is vállalva. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a megújuló energia hasznosítás, hőszivattyús, napelemes és napkollektoros rendszerek szerelésében, hővisszanyerős szellőzés-, központi porszívó telepítésben, fal– és padlófűtés szerelésben.

Épületgépészeti áruházainkbankazánok, radiátorok, fittingek, szerelvények, hőszivattyúk, napkollektorok, napelemek, öntözéstechnikai termékek mellett fajanszokat, csaptelepeket, mosogatókat is forgalmazunk.

Célunk a minőségi üzleti kapcsolatok kialakítása a munkánk során, ami kölcsönös bizalmon és megelégedettségen alapul.Rólunksolar-d

Cégünk 1989 óta van jelen a debreceni épületgépészeti élet élvonalában. A jelenlegi kiélezett versenyhelyzetben, mely a gépészeti piacot is jellemzi, a cég folyamatosan bővülő és teljes körű szolgáltatásaival próbálja felvenni a versenyt a multinacionális cégek térhódításával szemben.

Az 1989 óta működő épületgépészeti szerelőipar sikeres működése tette lehetővé 1993-ban a Sámsoni út 84. szám alatt lévő épületgépészeti Műszaki Áruházunk megnyitását. A kereskedelem részleg sikerei  a további áruházak nyitására sarkalltak minket Hajdú- Bihar megye területén maradva. Jelenleg Hajdúszoboszlón és Biharkeresztesen működik gépészeti szakáruházunk.

A Solar-D Kft. minden áruházában nagy hangsúlyt fektet a magas szintű szakmai kiszolgálására, a termék választék pedig minden igényt kielégít, mely a víz-, gáz-, fűtésszereléssel kapcsolatban felmerülhet. A technológiai fejlődés és a környezettudatosság előtérbe kerülése szükségessé tette a hagyományos termékválaszték bővítését, ezért elsők között kezdtük a napenergia hasznosítását lehetővé tevő napkollektorok és napelemek forgalmazását. Ezek mellett öntözés-, klíma- és légtechnikai anyagok forgalmazása és beépítése is a palettát szélesíti.

2013-03-05_12.15.12

A saját kivitelező iparunk mellett jó kapcsolatot ápolunk a város épületgépészeti kivitelező cégeivel és víz- gáz szerelőivel, akiknek rendszeresen szakmai tovább képzéseket tartunk a legújabb gépészeti trendekről.

szoboszlo

A lakossági vásárlók igényei mellett az utóbbi években előtérbe kerültek a közületi megbízók, szállodák, önkormányzatok is. A piac pezsgését nagyban elősegítő uniós pályázatok, melyeket a megújuló energia hasznosításra írtak ki, jelentős mennyiségű lakossági és közületi megbízást hoznak a cégünknek folyamatosan. Jelenleg Európai Uniós források igénybevételével informatikai fejlesztéssel folyik a cégnél a gyorsabb, hatékonyabb ügyintézés és magasabb színvonalú kiszolgálás érdekében. 

Filozófiánk a megbízhatóság, szakértelem és garancia, mely lehetővé tette és teszi, hogy a helyi vállalkozások élvonalában maradjunk szolgáltatásainkkal.


A 2012-ben több pályázatot is nyertünk amiknek köszönhetően megújult Webáruházzal várjuk minden kedves vásárlónkat.