Nettó árakat mutat
Bruttó árakat mutat
Referencia


Kivitelezés alatt:
szabadteri 2Hajdúhadházi Szabadtéri Színpad gépészeti munkái: alapvízvezeték szerelés
 
44 Lakásos társasház csatornázási, víz-, gáz-, fűtésszerelési munkálatai

kép 01 01
Debrecen belvárosában, 2013. novemberében kezdődött társasház építés teljes körű épületgépészeti munkáin dolgozik jelenleg szerelőiparunk embereinek egy része. A folyamatosan 6 -8 embert igénylő munkálatok előreláthatólag 2014. augusztusig tartanak. A lakások távhővel, radiátoros rendszerrel kerülnek kiépítésre.

A tulajdonosok bevonásával történik a lakások fürdőszobáinak, konyháinak kialakítása. A műszaki áruházunk a felmerülő egyedi vevői igények teljes körű kielégítésével próbálja támogatni a leendő lakók és a kivitelezés összehangolt munkáját.
 
11 Lakásos Társasház Kecskeméten
kecskemet-v 6.32012-ben új építésű, luxus minőségű, Kecskemét elit negyedében épült 11 lakásos társasház komplett épületgépészeti rendszerén dolgozott 6-8 fővel a Solar-D Kft. szakipara.

A lakásokban falfűtés és padlófűtési rendszer került kialakításra, helyiségenkénti szabályozással. A fűtési és használati meleg víz előállítását a földszinti gépészeti helyiségben elhelyezett 2 db kondenzációs gázkazán végzi, valamint kiépítésre került a még gazdaságosabb működés érdekében, a lakások meleg víz kiszolgálására síkkollektoros rendszer. Lakásonként egyedi hőmennyiségmérők, fogyasztásmérők kerültek beépítésre. A vízhálózatot ötrétegű műanyag csővel szerelték.

 
Debreceni üzem fűtése napkollektorral és faelgázosítóval

704

A száraztészta üzem tulajdonosai a magas fűtési költségek csökkentésére és környezettudatos megfontolásokból kértek megújuló energia beillesztését meglévő fűtési rendszerükbe.

Az együttműködésnek köszönhetően sikerült kiváltani a vezetékes gázfűtést faelgázosító kazánra és síkkollektorokra, melyek egy 1000 literes tárolóra dolgoznak rá.


 
Püspökladányi gyár HMV előállítás napkollektoros rendszerrel

701

A vegyianyag gyár használati melegvíz előállításának kisegítésére 30 msíkkollektor dolgozik rá egy 2000 literes puffertárolóra.

 
A+ kategóriájú családi ház gépészete

Plocska_gpszet

A 135 m2  -es kétszintes családi ház A+ energia hatékonyságú passzív ház jellegű, 2012-ben épült.

A kivitelezett  gépészeti rendszer összetett megrendelői igényeket elégít ki. A cél a környezetbarát technológiai megoldások mellett a költséghatékonyság figyelembe vétele is volt.

A ház fűtését hőszivattyúval és cserépkályhával biztosítják, melyek napkollektoros rendszerrel együtt dolgoznak rá az 500 literes puffertárolóra. A hővisszanyerős rendszer biztosítja a lakás hatékony szellőzését.

Mindezek mellett az elektromos áram igény kielégítésére napelemes rendszer csökkenti a ház ökológiai lábnyomát.


 
Debreceni családi ház medence-, HMV- és padlófűtése vákuumcsöves napkollektorokkal

Az 1995-ben épült 320 m2 -es háromszintes családi házhoz utólag lett kiépítve a napkollektoros rendszer. Nyáron medencefűtésre, tavasszal és ősszel a padlófűtésre és használati meleg vízre dolgozik rá a rendszer. A faelgázosító és a napkollektorok 1000 literes puffertárolóra vannak kötve, mely biztosítja a padlófűtés és HMV igényt.
Családi Ház-1999 1 
Hajdúszoboszlói hotel medencefűtése és HMV biztosítása napenergiával

697

A 117 szobás hajdúszoboszlói hotel medencefűtésére solarabszorberek segítenek rá. A HMV igény kielégítését az 50 m2-nyi síkkollektor segíti elő, mely egy 4000 literes puffertárolóra dolgozik rá.