Nettó árakat mutat
Bruttó árakat mutat
Adatvédelmi elvek
Tájékoztatjuk, hogy a Solar-D webáruházban történő regisztrációjával és megrendelésével az Ön által megadott személyes adatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím) rögzítésre kerülnek rendszerünkben. 

Az adatszolgáltatás önkéntesen történik, és nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a megrendelt termékeket el tudjuk juttatni Önnek vásárlásáról számlát tudjunk kiállítani. 

Regisztrációjával és megrendelésével adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását megadottnak tekintjük. Ezeket az adatokat kizárólag megrendelési terjesztéshez valamint - hozzájárulása esetén - hírlevél küldői tevékenységhez használjuk fel.

"A www.arukereso.hu (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 24868291-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az Online Comparison Shopping Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli."

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.